O agenciji

logo telefonMidikenn model management osnovala je obitelj Bangoura 07. siječnja 1991. godine. Agencija se bavi educiranjem djece i teenagera dajući im temeljna znanja s područja modne, ali i životne kulture. Gotovo sve vodeće hrvatske manekene i modeli svoju su karijeru započeli upravo u Midikenn model managementu. Midikenn model management surađuje sa svim značajnim svjetskim modnim agencijama. Zahvaljujući svojoj suradnji i kontaktima u svijetu mode ova agencija može u Hrvatsku ili neku drugu zemlju dovesti vodeće svjetske zvijezde s područja mode, ali i show businessa općenito. 
U Midikenn model managementu osim aktivnosti vezanih uz modu, sve značajniju ulogu ima i marketing. Agencija se bavi osmišljavanjem marketinških ili reklamnih kampanja za prestižne hrvatske kompanije, a ostvaruje ih kroz suradnju s najboljim mladim hrvatskim i svjetskim redateljima, fotografima, stilistima, kreatorima i dizajnerima. 2008. godine prestižna i najrelevantnija stranica u modnom biznisu, www.models.com na svoje je stranice uvrstila i Midikenn model management.
 
Midikenn model management je prva agencija sa ovih prostora koja se našla "rame uz rame" s najvećim agencijama u svijetu, kao što su: DNA, Marilyn, IMG, Women i dr.
 
U svom dugogodišnjem radu Midikenn model management se posebno zahvaljuje svim roditeljima svojih manekena i modela na beskrajnom strpljenju i povjerenju, novinarima i njihovim urednicima na podršci, ostalim marketinškim agencijama na suradnji i, naravno, svim poslovnim partnerima koji vjeruju u nas i naš rad.  Posebna zahvala svjetskim agentima i agencijama s kojima surađujemo, te naravno, našim članovima. I ne zaboravite: "naše djevojke imaju osobnost, obrazovanje i ljepotu...
 
Ako trebate to, nazovite Midikenn model management". 
 
View the embedded image gallery online at:
https://www.midiken.hr/hr/o-nama/o-agenciji#sigProIdb094b47e43