Izjava o privatnosti

 

Midikenn model management, Izjava o privatnosti

 

Ažurirano: studeni 2015.

 

Midikenn model management je posvećen očuvanju privatnosti svih posjetitelja naše web stranice, www.midikenn.com ("web stranica"), kako je opisano u ovoj Izjavi o privatnosti. Budući da Midikenn model management prikuplja određene vrste informacija o korisnicima ove web stranice, smatramo da trebate u potpunosti razumjeti način na koji mi prikupljamo i koristimo te podatke.

Ova Izjava o privatnosti opisuje praksu glede privatnosti za ovu web stranicu - koje podatke prikupljamo, kako ih koristimo i kako ih ispraviti ili promijeniti. Ostale stranice (uključujući i one na koje se ova stranica veže i treće osobe ili usluge s kojima Midikenn model management može imati veze) mogu imati vlastite izjave o privatnosti i prakse koje mi ne kontroliramo. Mi ne dajemo obećanja ili jamstva u svezi prikupljanja podataka na web stranicama koje nisu u vlasništvu Midikenn model management-a. Preporučamo da pročitate izjavu o privatnosti za svaku stranicu koju posjetite.

 

Prikupljanje podataka

Kada se registrirate na našoj web stranici, mi možemo prikupljati određene osobne podatke koje ste nam svjesno odlučili otkriti kao što su ime, adresa, e-mail adresa, spol i datum rođenja. Također možemo od Vas prikupljati fotografije ili video, osobne mjere, kao što su visina, broj cipela, veličina poprsja i drugi osobni podaci.

Midikenn model management pasivno prikuplja neosobne informacije koje su automatski poslane s Vašeg web preglednika ili uređaja, uključujući ali ne i  ograničavajući se na ime Vaše domene i korisničko ime. Ova informacija je skupna i nije ju moguće osobno identificirati.

 

Informacije o korištenju

 Možemo koristiti podatke koje prikupimo iz Vašeg preglednika ili uređaja da:

 • odgovorimo na Vaše zahtjeve i otvorimo Vam račun;

 • ciljamo na e-commerce promocije proizvoda i usluga vezanih uz Midikenn model management i/ili njegovih sponzora, podružnica, klijenata, oglašivača i poslovnih partnera;

 • održavamo web stranicu i prilagođavamo ju Vašem iskustvu;

 • pružamo prilagođeni sadržaj, oglašavanje i usluge;

 • prepoznajemo i ispravljamo potencijalne prijetnje sigurnosti web stranice;

 • istražujemo Vaše korištenje web stranica i naših usluga; i

 • za bilo koju drugu svrhu navedenu u vrijeme prikupljanja.

 

Midikenn model management može koristiti skupne podatke kako bi utvrdio statistiku prometa za ovu web stranicu (uključujući, bez ograničenja određivanje korištenja preglednika, trajanje boravka, URL, IP adresu, geografski položaj, itd) i procijenio koji su proizvodi i usluge uspješni a koji nisu, kako bi procijenili koje nove usluge ili proizvode bismo trebali napraviti dostupnima na ovim stranicama.

 

Registracija

Svatko tko sudjeluje u bilo kojim interaktivnim aktivnostima koje se nude na ovim stranicama može biti zatražen da se registrira za besplatni ID i lozinku ili da dovrši pretplatu za ID i lozinku.

Midikenn model management koristi kontaktne informacije iz ove prijave da bi registriranom poslao informacije o Midikenn model management-u, podružnicama, događajima i klijentima Midikenn model management-a i promotivnim materijalima od nekih klijenata, sponzora, oglašivača i poslovnih partnera Midikenn model management-a.

Korisnici mogu uvijek isključiti primanje takvih informacije bilo odgovarajući na relevantne komunikacije prema uputama ili kontaktiranjem ove web stranice. Jedinstveni identifikatori kao što su ID i lozinke su prikupljeni za provjeru identiteta korisnika i za korištenje kao brojevi računa u našem sustavu.

 

 

Djeca mlađa od 13 godina

Naša web stranica nije namijenjena djeci mlađoj od 13 godina i djeca mlađa od 13 godina ne smiju koristiti bilo koji dio naše web stranice. Midikenn model management također svjesno ne prikuplja ili zadržava podatke prikupljene online od djece mlađe od 13 godina.

 

Kolačići

Na ovoj web stranici omogućeni su kolačići kako biste dobili prilagođenije korisničko iskustvo. Kolačić predstavlja malu količinu podataka koja se šalje na Vaš preglednik s web poslužitelja a pohranjena je na tvrdom disku računala. Kolačići se koriste za prikupljanje podataka o broju posjetitelja na našu web stranicu i broju pregledanih stranica. Također se koriste za pružanje relevantnih informacija našim posjetiteljima i za web stranice i administraciju sustava, uključujući istraživanje i razvoj, analizu korisnika i poslovnog odlučivanja.

 

Dijeljenje informacija

Midikenn model management može dijeliti podatke prikupljene od trećih strana koji pomažu Midiken model management-u u proizvodnji, održavanju i servisiranju ove web stranice ili pružanju usluga korisnicima ove web stranice.

Midikenn model management može dijeliti podatke prikupljene na ovim stranicama sponzorima, podružnicama, klijentima, oglašivačima i poslovnim partnerima koji Vam mogu poslati informacije o proizvodima i uslugama za koje mislimo da će Vas zanimati.

Ako mi ili dio ili sva naša imovina bude stečena od strane druge tvrtke, uključujući i prodaju u svezi sa stečajem, ta tvrtka će steći podatke prikupljene od nas i preuzeti će prava i obveze u svezi tih podataka kako je opisano u ovoj Izjavi o privatnosti.

Možemo otkriti osobne podatke ili druge podatke u skladu sa zakonom ili pravnim zahtjevima, provoditi ili primijeniti naše Uvjete korištenja i druge sporazume ili zaštititi naša prava, imovinu ili sigurnost naših korisnika ili drugih.

 

Poveznice treće strane

Radi Vaše udobnosti, ova web stranica može sadržavati određene poveznice na druge web stranice koje mogu prikupljati podatke u svezi s nagradnim igrama, promocijama, anketama, e-commerce, itd. One imaju zasebnu privatnu praksu neovisnu od ove web stranice. Midikenn model management nije odgovoran za privatnu praksu ili sadržaj tih web stranica. Molimo Vas imajte na umu da kad god dobrovoljno i javno objavljujete osobne podatke na bilo koju online uslugu ili web stranicu - na primjer, putem e-pošte – da te informacije mogu biti prikupljene i iskorištene od strane drugih. Ukratko, ako objavite osobne informacije online koje su dostupne javnosti, zauzvrat možete primiti nezatražene poruke od drugih stranaka.

Nadalje, dok Midikenn model management poduzima razumne korake kako bi zaštitio Vaše osobne podatke koristeći sigurnosne i ostale mjere,  Midikenn model management Vam ne može osigurati ili jamčiti sigurnost bilo koje informacije poslane nama te to činite na vlastiti rizik. Isključivo Vi ste odgovorni za održavanje tajnosti svoje lozinke i/ili bilo kojih podataka o računu. Molimo budite oprezni i odgovorni kad god ste online.

 

Newsletteri

Midikenn model managemet može zainteresiranim korisnicima ponuditi newsletter-e kako bi podijelio informacije o svojim uslugama koristeći kontaktne podatke iz svojih pretplata na newsletter-e. Povremeno Midikenn model managemet može klijentima poslati promotivni materijal od nekih sponzora, oglašivača ili poslovnih partnera Midikenn model managemet-a. Korisnici mogu otkazati svoju besplatnu pretplatu i druge komunikacije slijedeći jednostavne upute na dnu svakog newslettera ili e-mail-a ili kontaktirajući ovu web stranicu.

 

Korištenje javno objavljenih modnih slika

Midikenn model management slijedi standardnu praksu u modnoj/modeling industriji prikazivanja javno objavljenih snimki koje potječu iz raznih publikacija, tiskanih i online, a predstavljajući svoje modele na svojim web stranicama. Ove slike se globalno koriste bez naknade. Ako ste fotograf, izdavač ili bilo koji drugi vlasnik prava na sliku/e korištenu od strane Midikenn model management-a i zabrinuti ste glede uporabe slike/a, obratite se Midikenn model management-u. Kad nas kontaktirate, morate biti u mogućnosti dokazati svoje pravo vlasništva.

 

Ažuriranja

S vremena na vrijeme, možemo ažurirati ovu Izjavu o privatnosti. Ažurirajući ovu web stranicu obavijestiti  ćemo Vas o svim promjenama u našoj Izjavi o privatnosti. Ohrabrujemo Vas da povremeno provjerite ovu web stranicu kako bi saznali o informacijama koje prikupljamo, koristimo i dijelimo. Vaše daljnje korištenje web stranice potvrđuje Vaše slaganje s takvim promjenama.

 

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj Izjavi o privatnosti, možete kontaktirati Midikenn model management.